2019 | Felicia Lindström

Felicia Lindström

Annons

2019

Hej hörni👋🏼✨

Klockan har slagit om och det är nu starten på 2019. Hur fantastiskt? Nytt år och nya möjligheter!

 

Vi har har haft en fantastisk jul och ett fantastiskt nyårsfirande! Elton har inte fått några fler anfall sen sist jag berättade, peppar peppar! Och Jag, jag har väl mått sådär om jag ska vara ärlig.. Magen är just nu inte inne i någon bra fas.. Kan mycket möjligt vara påväg in i ett nytt skov igen.. (vilket jag verkligen inte hoppas!!) Men om det inte ger med sig eller lugnar sig kommer jag behöva åka in snart igen.. Men ska oavsett vad åka och lämna nya prover i veckan! Men jag har njutit och hållit mig hemma över jul och nyår så jag känner mig ändå nöjd!

Min läkare ringde även och flyttade fram min start på cellgiftet för att jag hade feber några dagar där när jag skulle börjat. Och Eftersom jag kommer få noll immunförsvar är det inte bra att börja med medicinen när jag är krasslig, vilket är förståeligt! Så får se om det blir denna vecka ellee nästa. Det återstår och ser! Har i alla fall ingen feber nu! Vad jag vet.

Men det här är faktiskt det längsta jag varit hemma på flera månader. Annars har jag legat inlag med två veckors mellanrum sen några månader tillbaka. Så jag har njutig och är glad! Rasmus har gjort nästintill allt hemma (han är guld) så jag tar det cool-lugnt och försöker fokusera på att må bra.

 

 

Ni som följer mig på instagram har troligtvis sett att köket börjat renoverats också! Rasmus fick ett ryck på NYÅRSAFTON att vi skulle byta ut golvet i köket så han började där på morgonen och städa upp men tog väl tag i det idag. Så han har rivit ut det gamla golvet och därefter märkte vi att det låg en typ plast/korkmatta under så det blev aningen mer jobb än han trodde…

Mattan luktade riktigt ”gammal tant”. Det STANK!! Alltså det var sååå äckligt!!! unket! Usch!

Jag har ärligt tänkt på det några gånger när jag klivit in genom dörren men har inte fattat fören NU att det varit det som gett ifrån sig den lukten. Jag har trott det varit luftvärmepumpen (vilket heller inte gått ihop då den är ny-rengjord..) haha. Så Nej, Den skulle ut! Det fanns inget alternativ! Vi var båda SÅ överens! Haha🙈 Det vi dock inte visste var att den satt som STEN. Det var det sjukaste jag varit med om. Det lossnade typ sandkorn mellanåt när han höll på. Det var ett helskotta att ta bort… Men nu, en hel dag senare är den BORTA(!!!!!) TACK vare fina vänners hjälp och hjälp från R’s farbror med familj! TACK ännu en gång, ni är guld!❤️❤️❤️

Så tanken var att vi nu bara skulle lägga nytt golv! Men, här om dagen när Rasmus lyfte ut kylen och frysen ur köket slog det mig att jag vill öppna upp större mellan köket och hallen. Det skulle bli så mycket luftigare och ljusare! Så det bestämdes även idag, haha!! R och hans farbror ska göra en större öppning mellan hall och kök,  imorgon😳  haha! och sen ska golvet läggas in!

Det bli alltid lite mer än tänkt när han drar igång haha.. Men fint blir det 😍

 

Måste ge min Karl all cred idag!! Han har varit såå duktig!!  Som sagt min mage mår inte så bra just nu, så jag haft faktiskt i princip inte gjort någonting idag.. Jag har mest tagit det lugnt idag! Vilket var helt ok för Rasmus då han ville göra detta själv.

Och åter igen tack snälla alla ni som kom över och hjälpte oss idag!! Ni är fantastiaka❤️

 

Nu ska jag faktiskt försöka sova lite! Har väldigt ont i magen så krafterna går åt..

Kommer uppdatera mer imorgon på instagram, så vill ni följa renoveringen hittar ni den som sagt på min instagram – @felicialindstrom

 

Hoppas ni alla hade en fantastisk jul och en fantastisk start på det nya året!

 

God jul och gott nytt år❤️

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats