Idag ringde han.. | Felicia Lindström

Felicia Lindström

Annons

Idag ringde han..

Idag ringde han, min läkare. Provsvaren har kommit tillbaka och de kunde inte visa till 110% då det ofta alltid är lite oklart, sa han, på dessa stickprov. Men under undersökningen hade det synts väldigt tydligt sa han.

Jag kan ha en blandning av både ulcerös kolit (då sista delen varit helt inflamerad) men har även nu sjukdomen Crohns.

Jag blev inte så speciellt chokad över det. Något som dock chokerade mig och skrämde mig var att vi ska köra igång med den nya medicinen som det ser ut redan imorgon…

Jag hade uppfattat honom fel, jag trodde jag skulle äta klart min kortison kur innan jag skulle börja med den nya medicin. Vilket skulle bli i slutet på januari som jag själv räknat ut. Men han menade att jag skulle starta med den så fort som möjligt, då den är långsamtverkande så det inte blir ett glapp mellan medicinerna typ.

 

Detta är då denna cellgifts medicinen..

Och det skrämmer mig nå fruktansvärt., Tårarna bara rann ner för kinderna efter att vi hade lagt på, jag är så jä*la rädd rent ut sagt.😭

Jag vet inte vad som kommer hända med min kropp, jag vet inte hur jag kommer må, jag vet ingenting..  Eller jo, det enda jag vet är att det kommer bryta ner hela mitt immunförsvar, jag kommer ha 0 till immunförsvar.. Och troligtvis inte må så bra, har läkaren sagt.

Jag är så fruktansvärt rädd för vad som kommer ske med min kropp.. Men mest över att inte klara av mitt jobb som mamma…

Jag kanske mår jättebra och orkar allt! Men jag vet inte, jag kanske inte klarar av att gå på korta promenader, leka och busa med min son, eller den simpla saken som att laga mat? umgås med min familj? ta mig ner för trappen, eller ens tar mig upp ur sängen? Jag har ingen aning och jag är såfruktansvärt rädd. Fasen också.

Jag hoppas såklart att jag kommer må ok, tröttare förstår jag men okej.

Jag vet att det är för att förhoppningsvis kunna må bättre längre fram och att förhoppningsvis kunna leva ett mer normalt liv igen. Men det är läskigt, jättejätteläskigt, då inte ens min läkare kan svara på Hur jag kommer må…

 

Är det någon som ätit dessa mediciner pga crohns och har lust att dela med sig skulle jag bli så fruktansvärt tacksam!!

 

 

Efter samtalet med läkaren bröt jag som sagt ihop… vi satt och pratade en stund jag och R och han är helt fantastiskt. Så många fina saker han sa till mig.. Jag grina bara mer och mer..

”Vi kommer klara det här älskling, tillsammans” ❤️

 

Efter en stund när jag hade lugnat mig lite kände jag bara att jag ville göra någonting tillsammans med min familj, Nu på en gång, då jag som sagt inte vet hur kommande dagar kommer att se ut. Så vi bestämde oss plötsligt för att åkta till Leos Lekland med Elton. Det tycker vi alla tre faktiskt är väldigt roligt och vi alla får ut massa glädje därifrån! Så vi begav oss mot Borlänge och hade en jättemysig eftermiddag!

 

Vi kom hem för en timme sen ungefär och jag mår i alla fall lite bättre nu, tårarna kommer titt som tätt, men jag försöker fokusera på att ”det blir bra, det kommer bli bra!” Och det kommer det, så småningom! Det är dock lätt att glömma bort det mellanåt…

 

Nu ska jag försöka ladda batterierna inför imorgon, två besök på sjukhuset och sen ett telefonmöte med min läkare..

 

Puss och kram

Eller En sak till,

TACK snälla alla ni som skriver till mig, till er som skickat blommor, som har hälsar på, allt fint ni gett mig och att ni stöttat mig i alla lägen! Jag är från djupet av mitt hjärta evigt tacksam!!

Hela min kropp värms av Så mycket kärlek! Så många tårar som runnit ner för mina kinder pga tacksamhet. Så tack till er som tragit er tiden, ni förstår inte hur mycket det betyder för mig…❤️

 

Puss och kram

Felicia

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats